Urządzenia i Akcesoria
葱烧大排
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 人份
Składniki
-
猪大排肉 约1厘米厚400 克
-
老抽15 克
-
料酒 约1茶匙5 克
-
盐 约1克1 小撮
-
淀粉 约4克1 茶匙
-
蛋液 约半颗鸡蛋,约30克2 汤匙
-
葱 切10厘米段100 克
-
油30 克
-
水130 克
-
生抽15 克
-
白胡椒粉1 茶匙
-
糖15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
467.9 mg
Białko
26.9 g
Kalorie
2272 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
41.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
和小美一起做家宴
11 Przepisów
Chiny
Chiny
高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny