雪梨炖银耳(10~12个月辅食)

雪梨炖银耳(10~12个月辅食)

4.2 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1 完整食谱

Składniki

  • 银耳 泡水去蒂后沥干水分(泡发后约重100克)
    10 克
  • 500 克
  • 去皮去核,切小块
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食谱

Białko 1 g
Kalorie 318 kJ / 76 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 18.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...