Urządzenia i Akcesoria
清炒芹菜肉丝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
猪肉丝100 克
-
生抽5 克
-
料酒5 克
-
油30 克
-
姜 切丝10 克
-
芹菜 只取茎,切5厘米段300 克
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
425.1 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
982.5 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常猪肉料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny