清炒芹菜肉丝

清炒芹菜肉丝

4.0 25 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 猪肉丝
    100 克
  • 生抽
    5 克
  • 料酒
    5 克
  • 30 克
  • 切丝
    10 克
  • 芹菜 只取茎,切5厘米段
    300 克
  • (约1克)
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 425.1 mg
Białko 12.2 g
Kalorie 982.5 kJ / 235 kcal
Tłuszcz 19.3 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...