Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces400 g
-
leeks cut in pieces300 g
-
turnips cut in pieces200 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
200 g fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach200 g
-
butter cut in pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see tip)8
-
white bread toasted, cut in fingers400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1169 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Reuben's Stew
5min
Rice Salad with Vegetables
45min
Asparagus cream soup
30min
Bolognese Sauce
1u. 15min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2u. 20min
Vegetable soup
35min
Crêpes
1u. 15min
Carrot and Coriander Soup
25min
Vegetable Soup
35min
Springtime Risotto
55min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1u. 15min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min