Urządzenia i Akcesoria
Broccoli And Blue Cheese Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Macadamia and Parmesan Biscuits
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
macadamia nuts, roasted, salted70 g
-
unsalted butter soft50 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Broccoli and Blue Cheese Soup
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Cheddar cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
broccoli cut in florets250 g
-
water300 g
-
vegetable stock paste (see tips)1 Tbsp
-
whole milk300 g
-
plain flour1 Tbsp
-
blue cheese, crumbled, to tasteStilton cheese crumbled, to taste50 - 60 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
2429 kJ /
578 kcal
Tłuszcz
41.6 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Creamy tomato soup
30 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Vegetable Soup
35 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min