Broccoli And Blue Cheese Soup
TM6 TM5 TM31

Broccoli And Blue Cheese Soup

3.1 (18 ocen)

Składniki

Macadamia and Parmesan Biscuits

  • 70 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
    lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 70 g macadamia nuts, roasted, salted
  • 50 g unsalted butter, soft
  • 100 g plain flour, plus extra for dusting
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste

Broccoli and Blue Cheese Soup

  • 50 g Cheddar cheese, cut in pieces (3 cm)
    lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • 250 g broccoli, cut in florets
  • 300 g water
  • 1 Tbsp vegetable stock paste (see tips)
  • 300 g whole milk
  • 1 Tbsp plain flour
  • 50 - 60 g Stilton cheese, crumbled, to taste
    lub blue cheese, crumbled, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2429 kJ / 578 kcal
Białko
23 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
41.6 g
Błonnik
4.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy