Bavarese al melone aromatizzata al Porto

Bavarese al melone aromatizzata al Porto

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 porzioni

Składniki

  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    250 g
  • di melone cantalupo (retato) (1500 g peso lordo) la polpa a pezzi + q.b.
    500 g
  • di zucchero
    200 g
  • di acqua
    100 g
  • di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti
    25 g
  • di formaggio fresco spalmabile magro (vedere consigli)
    150 g
  • di liquore Porto + q.b.
    100 g
  • di menta fresca lavate e asciugate
    12 foglie

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 343.1 kcal / 1435.4 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 18.2 g
Węglowodany 37.8 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Sód 107.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...