Frolla di riso e ceci (senza glutine)

Frolla di riso e ceci (senza glutine)

4.4 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
500 g

Składniki

  • di riso Parboiled
    300 g
  • di ceci secchi
    70 g
  • di zucchero
    100 g
  • di burro
    200 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di zucchero vanigliato
    1 ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 3345 kcal / 14004 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 181 g
Węglowodany 376 g
Błonnik 15.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...