![Frolla di riso e ceci (senza glutine) Frolla di riso e ceci (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9A69EE5F-93D8-40D1-A6C2-EF9F0903CA9F/Derivates/C91C0856-AA0C-4867-BC7E-A0B422EE2B68.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di riso Parboiled
- 70 g di ceci secchi
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 ½ cucchiaino di zucchero vanigliato
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 14004 kJ / 3345 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 376 g
- Tłuszcz
- 181 g
- Błonnik
- 15.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Base per dolci alle mandorle (senza glutine)
55min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Crema Bimby (senza glutine e senza lattosio)
15 Min
Farina di miglio
10 Min
Farina di riso (senza glutine)
10 Min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min
Mix di farine per dolci (senza glutine)
10 Min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min