Urządzenia i Akcesoria
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
Impasto
-
300 g di acqua
-
20 g di lievito di birra fresco
-
400 g farina tipo 0 + q.b.
-
100 g di farina di castagne
-
10 g olio extravergine di oliva
-
1 - 1 ½ cucchiaino di sale (a piacere)
Ripieno
-
70 g di gherigli di noci
-
70 g di mandorle pelate
-
70 g di nocciole sgusciate e spellate
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
15.3 g
Kalorie
2259 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
67.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Pane rustico
2 godz.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Torcion dolce
3 godz. 30 min
Corona di pane con il sesamo
15 godz. 30 min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Pane al rosmarino e salvia
18 godz.
Pane alle castagne
4 godz.
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Fette biscottate
5 godz. 50 min