Cantucci al rosmarino
TM5 TM6

Cantucci al rosmarino

3.4 (11 ocen)

Składniki

  • 250 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di mandorle pelate

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1079 kJ / 258 kcal
Białko
10.6 g
Węglowodany
24.7 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy