Cantucci al rosmarino

Cantucci al rosmarino

3.3 12 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

  • 250 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di mandorle pelate

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 258 kcal / 1079 kJ
Białko 10.6 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 24.7 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...