![Mix di farine per dolci (senza glutine) Mix di farine per dolci (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5333E329-26DA-4CBD-8C75-EE5F1CB9926D/Derivates/6C49A21B-121A-45DB-AA62-E6C3D376167D.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di mandorle pelate
- 300 g di riso
- 200 g di amido di mais (maizena), consentito da prontuario
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1569 kJ / 375 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 69.9 g
- Tłuszcz
- 9.4 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Pane veloce (senza glutine)
1j
Mix di farina integrale (senza glutine)
10 min
Crostini multigusto (senza glutine)
1h 20min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2 Std. 40 Min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 godz. 40 min
Biscottini di riso al limone (senza glutine)
50min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Sbrisolette ripiene (senza glutine)
45min
Farina di riso (senza glutine)
10 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min