Urządzenia i Akcesoria
Yogurt fresco ai mirtilli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 godz. 45 min
8 vasetti
Składniki
Yogurt
-
1000 g di latte intero
-
120 g di yogurt bianco al naturale (min. 1,8 % di grassi)
-
50 g di latte in polvere (opcjonalnie)
Salsa di mirtilli
-
200 g di mirtilli freschi
-
50 g di sciroppo di riso
-
10 g di succo di limone spremuto fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
15 g
Kalorie
477 kJ /
114 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sempre in movimento
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Yogurt fresco
11 godz. 10 min
Gelato leggero alla frutta
10 min
Gelato veloce alla frutta
10 min
Burro agli anacardi
1 godz. 10 min
Barrette biscottate alla frutta
2 godz. 5 min
Pane svedese
2 godz.
Yogurt liquido al caffé
10 godz. 50 min
Gelato allo yogurt di soia (vegan)
10 godz. 20 min
Confettura di fragole al balsamico
1 godz.
Dado granulare
8 godz. 15 min
Yogurt ai frutti rossi
16 godz.
Succo di mela
2 godz. 10 min