Urządzenia i Akcesoria
Yogurt fresco ai mirtilli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 godz. 45 min
8 vasetti
Składniki
Yogurt
-
1000 g di latte intero
-
120 g di yogurt bianco al naturale (min. 1,8 % di grassi)
-
50 g di latte in polvere (opcjonalnie)
Salsa di mirtilli
-
200 g di mirtilli freschi
-
50 g di sciroppo di riso
-
10 g di succo di limone spremuto fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
15 g
Kalorie
477 kJ /
114 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sempre in movimento
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Gelato fiordilatte senza lattosio
10 godz. 20 min
Yogurt alla frutta secca
10 min
Dado di carne
45 min
Dado vegetale
1 godz.
Dado di pollo
50 min
Yogurt fresco
11 godz. 10 min
Gelato alla vaniglia
12 godz.
Burro
40 min
Mattonelle di frozen yogurt ai mirtilli
8 godz. 20 min
Burro alle nocciole
1 godz. 30 min
Yogurt ai frutti rossi
16 godz.
Barrette ai cereali
40 min