Fugassa veneta

Fugassa veneta

4.2 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 250 g di latte
  • 20 g di lievito di birra fresco
  • 130 g di zucchero
  • 100 g di burro morbido a pezzi piccoli
  • 3 tuorli
  • 400 g di farina manitoba
  • 1 pizzico di sale
  • 80 g di crema gianduia
  • 30 g di mandorle a bastoncini
  • 20 g di zucchero a velo

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 461 kcal / 1929 kJ
Białko 9.9 g
Tłuszcz 19.6 g
Węglowodany 65.4 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...