Urządzenia i Akcesoria
Fugassa veneta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porzioni
Składniki
-
250 g di latte
-
20 g di lievito di birra fresco
-
130 g di zucchero
-
100 g di burro morbido a pezzi piccoli
-
3 tuorli
-
400 g di farina manitoba
-
1 pizzico di sale
-
80 g di crema gianduia
-
30 g di mandorle a bastoncini
-
20 g di zucchero a velo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
9.9 g
Kalorie
1929 kJ /
461 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torta russa di Verona
2 godz.
Torta di mandorle e cioccolato
1 godz. 30 min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 godz.
Muffin noci e mele renette
50 min
Focaccia dolce
45 min
Crostata di frutta secca e miele
1 godz. 10 min
Crostata mele e cannella
1 godz. 20 min
Paciarella
1 godz.
Biscotti zaeti
55 min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 godz. 20 min
Strüdel di mele
1 godz. 35 min
Crostata di mele
1 godz. 5 min