Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 polévková lžíce oleje, na vymazání
- 1100 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí - 1 čajová lžička soli, plus extra navíc na dochucení
- 270 gramů polenty (kukuřičné krupice)
- čajová lžička soli, plus navíc na dochucení
- 300 gramů mražených špenátových listů, rozmrazených a dobře vymačkaných
- 400 gramů rajčat na tenké plátky
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 2 stroužky česneku
- 300 gramů sýru goudy, na kousky
- 150 gramů sýru feta, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2729 kJ / 652 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 6.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Musaka z červené čočky
2h 20min
Lilkové ragú s cizrnou
45 Min
Zeleninový koláč
1h 10min
Čočková sekaná
6 godz. 20 min
Houbové quinotto
30 Min
Polenta s čedarem
15 min
Veganský parmazán
15 min
Polentový koláč s meruňkami (bez cukru)
55min
Dýňové karbanátky se špaldou
1h 40min
Fazolový burger (veganský)
1h 20min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h