Urządzenia i Akcesoria
Polenta se špenátem a sýrem
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porce
Składniki
-
1 polévková lžíce oleje na vymazání
-
1100 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí1 kostka zeleninového bujónu
-
1 čajová lžička soli plus extra navíc na dochucení
-
270 gramů polenty (kukuřičné krupice)
-
čajová lžička soli plus navíc na dochucení
-
300 gramů mražených špenátových listů rozmrazených a dobře vymačkaných
-
400 gramů rajčat na tenké plátky
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
2 stroužky česneku
-
300 gramů sýru goudy na kousky
-
150 gramů sýra feta na kousky
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
35 g
Kalorie
2729 kJ /
652 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veget! Pohoda bez masa
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Polentová pizza
1 godz.
Polenta s čedarem
15 min
Veganský čedar z kešu
3 godz. 10 min
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1 godz. 20 min
Polenta s hříbky
55 min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1 godz. 10 min
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5 min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 min
Zeleninové placky z plechu
40 min
Chilli con soya
45 min