Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 225 gramů cibule, napůl
- 4 papriky (ca. 700 g),na proužky
- 20 gramů oleje
- 1 konzerva rajčat, bez slupky (250 g)
- 1 kukuřice, sterilovaná (285 g)
- 1 konzerva vlašských fazolí (250 g)
- ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 40 gramů škrobu
- 30 gramů vody
- 2 polévkové lžíce koriandru, čerstvého, nasekaného
Polentová krusta
- 200 gramů sýru gouda, na kousky
- 250 gramů polenty
- 25 gramů hladké mouky
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
- ½ čajové lžičky soli
-
1
kostka zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 2 vejce
- 200 gramů mléka
- 20 gramů oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2330 kJ / 555 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35 min
Dal makhani
13h 20min
Lilkové ragú s cizrnou
45 Min
Pikantní zeleninová směs
35 min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 min
Pečené fazole
1h 25min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 Min
Špaldovo-pohankové tortilly s chilli con carne
2h
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 min
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1 godz.