Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou

Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou

4.5 14 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porce

Składniki

  • 400 gramů vařené bílé cizrny scezené (hmotnost po scezení)
  • ½ čajové lžičky mletého kmínu
  • 1 čajová lžička mleté uzené sladké papriky
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 2 ½ polévkové lžíce olivového oleje
  • 200 gramů kadeřávku bez stonků, na kousky (10 cm)
  • 1 stroužek česneku
  • 80 gramů sušených rajčat
  • 20 gramů citrónové šťávy
  • 20 gramů červeného vinného octa
  • 10 gramů čerstvého koriandru jen lístky
  • 10 gramů čerstvé máty jen lístky
  • 4 jarní cibulky na kousky (2 cm)
  • ½ čajové lžičky chilli omáčky, červené

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 6.8 g
Kalorie 785 kJ / 187 kcal
Tłuszcz 5.8 g
Węglowodany 20.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...