Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů brambor, na kousky
- 10 gramů petrželové natě
- 2 stroužky česneku
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 150 gramů zelené papriky, na kousky
- 30 gramů olivového oleje
- 2 bobkové listy, sušené
- ½ čajové lžičky sušeného tymiánu
- 2 - 3 špetky sušeného estragonu
- 2 - 3 špetky mleté pálivé papriky
- ¾ - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 550 gramů vody
- 150 gramů suchého bílého vína
- 400 - 450 gramů filetů z tresky, na kousky (cca 3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 967 kJ / 230 kcal
- Białko
- 20.9 g
- Węglowodany
- 21.9 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polévka Tom Yum
15 dk
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2 Std. 30 Min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 Std. 20 Min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 dk
Krém Saint-Germain
50 dk
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55 dk
Gulášová polévka deluxe
2 godz.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55 dk
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 dk
Toskánské crostini
30 dk
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 dk
Minestrone s pancettou
25 dk