Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 800 g de pois mange-tout
- 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence
- 1 avocat bien mûr, de taille moyenne
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 458 kJ / 109 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ratatouille
40min
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée de pommes de terre et de légumes
45min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45min
Flan d'épinard
45min
Verrines "toutes vertes"
30min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée de pommes de terre
40min
Velouté de petits pois aux crevettes - à partir de 12 mois
30min
Dip d'asperges blanches
15 min
Compote de pommes
20min
Filets de colin, purée de haricots plats
35min