Urządzenia i Akcesoria
Purée de pois mange-tout
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
500 g d'eau
-
200 g de pommes de terre coupées en morceaux
-
800 g de pois mange-tout
-
1 c. à café de sel non raffiné de préférence
-
1 avocat bien mûr, de taille moyenne
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
458 kJ /
109 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Forme et vitalité
52 Przepisy
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Gratin de fenouil
35 min
Risotto de printemps
55 min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 min
Flan d'épinard
45 min
Poireau à la moutarde
35 min
Velouté carotte-betterave
35 min
Velouté du potager
15 min
Béchamel végétalienne
15 min
Chou-fleur en soufflé
55 min
Carottes au cumin
35 min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min