Urządzenia i Akcesoria
Warm cabbage dish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
white cabbage cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
salted butter30 g
-
plain flour1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
335 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
451 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut soup
50 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Ratatouille
40 min
Garlic mushrooms
25 min
Colcannon
40 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Warm beetroot dish
50 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Stewed vegetables
45 min