Urządzenia i Akcesoria
Mexican pulled pork
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 28 godz. 10 min
10 portions
Składniki
-
cumin seeds3 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground paprika1 tsp
-
rock salt2 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
pork shoulder boneless, skin removed retaining a thin layer fat1800 - 2000 g
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves5
-
fresh jalapeño chillies trimmed2
-
freshly squeezed orange juice250 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
502.7 mg
Białko
33.4 g
Kalorie
2095.1 kJ /
500.7 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
TM7 Demo (NZ)
1 godz. 30 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 godz. 40 min
Cheeseburger sliders
2 godz. 40 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.