Urządzenia i Akcesoria
Mexican pulled pork
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 28 godz. 10 min
10 portions
Składniki
-
cumin seeds3 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground paprika1 tsp
-
rock salt2 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
pork shoulder boneless, skin removed retaining a thin layer fat1800 - 2000 g
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves5
-
fresh jalapeño chillies trimmed2
-
freshly squeezed orange juice250 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
502.7 mg
Białko
33.4 g
Kalorie
2095.1 kJ /
500.7 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Krispy fried chicken
25 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min