Urządzenia i Akcesoria
Mexican pulled pork
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 28 godz. 10 min
10 portions
Składniki
-
cumin seeds3 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground paprika1 tsp
-
rock salt2 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
pork shoulder boneless, skin removed retaining a thin layer fat1800 - 2000 g
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves5
-
fresh jalapeño chillies trimmed2
-
freshly squeezed orange juice250 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
502.7 mg
Białko
33.4 g
Kalorie
2095.1 kJ /
500.7 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Community fave brown rice salad
55 min