Urządzenia i Akcesoria
Creamy turkey stew (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
brown onion cut into wedges (1 cm)150 g
-
carrot cut into slices (1 cm)150 g
-
celery stalk cut into thin slices (5 mm)70 g
-
fresh mushrooms cut into quarters250 g
-
garlic clove1
-
bacon cubes150 g
-
white wine50 g
-
plain flour2 tbsp
-
skinless boneless turkey leg meat cut into pieces (4 cm)800 g
-
salt plus extra to season½ - 1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
Dijon mustard1 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnising2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2166.5 mg
Białko
47.3 g
Kalorie
2307.8 kJ /
549.5 kcal
Tłuszcz
34.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Swedish meatballs and mash
50 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24 godz. 35 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min