Urządzenia i Akcesoria
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
335 g
Składniki
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 335 g
Sód
692.4 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
4435 kJ /
1060 kcal
Tłuszcz
99 g
Błonnik
21.3 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Mashed Potato Monsters
3 godz. 5 min
Millet
1 godz. 40 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Cashew pouring cream
35 min
Beetroot risotto
35 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Beetroot hummus
10 min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 godz. 20 min
Coriander pesto
5 min
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Coconut and beetroot balls
40 min
Quick porridge
10 min