Urządzenia i Akcesoria
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
335 g
Składniki
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 335 g
Sód
692.4 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
4435 kJ /
1060 kcal
Tłuszcz
99 g
Błonnik
21.3 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 min
Hommus
15 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Coriander pesto pizza
1 godz. 30 min
Peanut butter banana ice cream
10 min
Broccoli almond soup
30 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 godz.
Broccoli soup with sage oil
30 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min