Pistachio and lemon curd cake
TM6 TM5 TM31

Pistachio and lemon curd cake

5.0 (7 ocen)

Składniki

  • 150 g shelled unsalted pistachio nuts
  • 2 lemons, rind peeled into long thin strips, no white pith
  • 280 g caster sugar
  • 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
  • 6 eggs
  • 220 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
  • 100 g plain flour
  • 1 tsp baking powder
  • 1 pinch sea salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1510.9 kJ / 361.1 kcal
Białko
6.7 g
Węglowodany
34.8 g
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Błonnik
1.8 g
Sód
76.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy