Urządzenia i Akcesoria
Pistachio and lemon curd cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
-
shelled unsalted pistachio nuts150 g
-
lemons rind peeled into long thin strips, no white pith2
-
caster sugar280 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
eggs6
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease220 g
-
plain flour100 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
76.8 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1510.9 kJ /
361.1 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
34.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Edna's lemon curd teacake
40 min
Fudgy chocolate cake
50 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min