Urządzenia i Akcesoria
Pistachio and lemon curd cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
-
shelled unsalted pistachio nuts150 g
-
lemons rind peeled into long thin strips, no white pith2
-
caster sugar280 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
eggs6
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease220 g
-
plain flour100 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
76.8 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1510.9 kJ /
361.1 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
34.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
6 godz. 10 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Mojito mocktail
5 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Jaffa muffin
40 min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 godz. 40 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min