Torta salata con verdure di stagione

Torta salata con verdure di stagione

4.5 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 fette

Składniki

  • 140 g di farina di farro integrale
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 60 g di farina tipo 00
  • 180 g di olio extravergine di oliva
  • 720 g di acqua
  • 150 g di patate novelle piccole, a fette (1-2 cm di spessore)
  • 50 g di porri a rondelle
  • 100 g di fave fresche sgusciate
  • 320 g di tofu naturale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 100 g di pomodori ciliegino a metà
  • 100 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (1 cm)

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 514 kcal / 2150 kJ
Białko 13.9 g
Tłuszcz 38.8 g
Węglowodany 29.2 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...