
Urządzenia i Akcesoria
Pere, formaggio e miele
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni
Składniki
-
200 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
-
100 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
-
50 g di latte
-
1 pizzico di pepe bianco macinato
-
2 pizzichi di foglie di salvia secca tritata
-
2 - 4 pere Abate tagliate in ottavi (vedere consigli)
-
1 cucchiaino colmo di miele di castagno
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
229 kcal /
958 kJ
Białko
10.1 g
Tłuszcz
12.8 g
Węglowodany
19.6 g
Błonnik
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Antipasti vegetariani
10 Przepisów
Włochy
Włochy