
Urządzenia i Akcesoria
Rosso burger
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 pezzi
Składniki
-
di acqua500
-
di peperoni rossi a pezzi piccoli (1 cm)100 g
-
di patate a cubetti (1 cm)200 g
-
scalogno a pezzi1
-
di basilico fresco lavate3 - 4 foglie
-
di fagioli azuki rossi cotti (vedere consigli)300 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di peperoncino piccante in polvere a piacere1 - 2 pizzichi
-
di pangrattato50 g
-
olio extravergine di oliva q.b.
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
186 kcal /
778 kJ
Białko
6.9 g
Tłuszcz
5.9 g
Węglowodany
28.2 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Burger di legumi
10 Przepisów
Włochy
Włochy