Rosso burger

Rosso burger

4.3 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 pezzi

Składniki

  • di acqua
    500
  • di peperoni rossi a pezzi piccoli (1 cm)
    100 g
  • di patate a cubetti (1 cm)
    200 g
  • scalogno a pezzi
    1
  • di basilico fresco lavate
    3 - 4 foglie
  • di fagioli azuki rossi cotti (vedere consigli)
    300 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di peperoncino piccante in polvere a piacere
    1 - 2 pizzichi
  • di pangrattato
    50 g
  • olio extravergine di oliva q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 186 kcal / 778 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 5.9 g
Węglowodany 28.2 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...