![Rosso burger Rosso burger](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B41BB80A-907D-4E3F-8942-7F595AEA647D/Derivates/A657C40A-6FA2-47F5-BE0B-4CAAEAB705EE.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 di acqua
- 100 g di peperoni rossi a pezzi piccoli (1 cm)
- 200 g di patate a cubetti (1 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 3 - 4 foglie di basilico fresco, lavate
- 300 g di fagioli azuki rossi cotti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere, a piacere
- 50 g di pangrattato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 28.2 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes (vegan)
1h
Erbazzone (vegan)
2 godz. 20 min
Burger di soia e lenticchie
45min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8 Std.
Big burger
1h
Veg-burger (vegan)
1h 10min
Bacon burger
35min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45min
Besciamella (vegan)
15 Min
Mini burger di broccoletti e ceci
1 Std. 35 Min