Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di succo di limone
- 65 g di latte
- 50 g di formaggio erborinato a pezzi
- 20 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 10 g di burro
- 300 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 854 kJ / 204 kcal
- Białko
- 10.31 g
- Węglowodany
- 8.92 g
- Tłuszcz
- 14.08 g
- Błonnik
- 0.35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sformatini ai porri
55 Min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Crema catalana al cioccolato
50 Min
Martin sec al Barolo
4h 30min
Uova mimosa con sardine
35 Min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1 Std. 5 Min
Pere, formaggio e miele
15 min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 Min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Fonduta con tartufo bianco
2 godz. 20 min
Vellutata di mais
20 min