
Urządzenia i Akcesoria
Capesante al profumo di arancia
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porzioni
Składniki
-
capesante noci (parte bianca) e coralli (parte arancione), pulite e lavate16
-
di acqua800 g
-
di sale + q.b.1 cucchiaino
-
arance5
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di pepe bianco macinato1 pizzico
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate1 rametto
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
224 kcal /
937 kJ
Białko
15.4 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

I tesori del mare
10 Przepisów
Włochy
Włochy