Focaccine al farro ripiene (senza lievito)

Focaccine al farro ripiene (senza lievito)

4.0 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
24 pezzi

Składniki

Impasto
  • 160 g di acqua
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di farina di farro integrale
  • 1 cucchiaino di sale + q.b. per condire
  • 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di pepe macinato (opcjonalnie)
  • 100 g di prosciutto cotto a fette
  • 100 g di Taleggio a dadini (2x2 cm)
    100 g di scamorza, a dadini (2x2 cm)

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 92 kcal / 385 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 8.5 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...