
Urządzenia i Akcesoria
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
24 pezzi
Składniki
Impasto
-
160 g di acqua
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
300 g di farina di farro integrale
-
1 cucchiaino di sale + q.b. per condire
-
1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
-
200 g di passata di pomodoro
-
1 pizzico di pepe macinato (opcjonalnie)
-
100 g di prosciutto cotto a fette
-
100 g di Taleggio a dadini (2x2 cm)
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
92 kcal /
385 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
8.5 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Farro
10 Przepisów
Włochy
Włochy