Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 160 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di farro integrale
- 1 cucchiaino di sale + q.b. per condire
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe macinato (opcjonalnie)
- 100 g di prosciutto cotto a fette
-
100
g di Taleggio a dadini (2x2 cm)
lub 100 g di scamorza a dadini (2x2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 385 kJ / 92 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti integrali all'avena
1h 10 min
Panini al latte di riso con gocce di cioccolato
4 godz. 30 min
Grissini di farro integrali
3 Std.
Biscotti rustici, farro cioccolato e cannella
40min
Focaccia ai cereali
2 godz. 5 min
Mini hamburger veloci
50min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Torta di farro al cacao e pere (vegan)
1h
Muffin al farro e fondente
40min
Biscotti con i semi (vegan)
2 godz. 40 min
Piadina integrale farcita
40min
Biscotti d'avena
45min