
Urządzenia i Akcesoria
Capesante al pepe rosa con purè verde
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni
Składniki
Capesante
-
scalogno piccolo1
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
di vino bianco secco100 g
-
di brodo vegetale50 g
-
di sale1 pizzico
-
grani di pepe rosa30
-
capesante con la corolla sgusciate e lavate in acqua limone e sale18
Puré
-
di latte intero300 g
-
di patate pelate e a fette sottili (3 mm)700 g
-
di sale1 pizzico
-
di prezzemolo fresco tritato1 cucchiaio
-
di burro30 g
-
di Parmigiano Reggiano grattugiato30 g
-
grani di pepe rosa36
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
352 kcal /
1473 kJ
Białko
22.3 g
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
25.4 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cenone in allegria
10 Przepisów
Włochy
Włochy