
Urządzenia i Akcesoria
Sformatini di asparagi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni
Składniki
-
di asparagi privati della parte legnosa e lessati al dente (800 g se da mondare)600 g
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)30 g
-
scalogno a metà1
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di zucchine a rondelle (1 cm)200 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe1 pizzico
-
di ricotta scolata dal siero150 g
-
uovo1
-
di acqua500 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
151.2 kcal /
632.7 kJ
Białko
8.4 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
7.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Sód
135.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Antipasti vegetariani
10 Przepisów
Włochy
Włochy