Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La mousse au tarama
- 1 c. à café de baies roses
- 1 bouquet d'aneth frais
- 250 g de tarama
- 100 g de fromage à tartiner nature, type St-Moret®
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 762 kJ / 183 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 15.1 g
Alternatywne przepisy
Tartelette à l'avocat
45min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2sa 45 dk
Mini-dacquoises au chocolat
4 Std.
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 Min
Eclairs au foie gras
3h 15min
Eclairs guacamole et crabe
1h 10min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2sa 45 dk
Mini-éclairs aux chèvre, sardines et olives
1h 15min
Dacquoise aux framboises
2h
Petits choux au saumon fumé
1h 10min
Petits choux à l'indienne
40min