Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'eau
- 250 g de fromage de chèvre frais
- 170 g de sucre en poudre
- 50 g de lait
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 10 g de cognac
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1628 kJ / 388.4 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riz au lait
1h
Gâteau de riz au caramel
1h 40min
Crème d'amande aux raisins
1h 40min
Gâche vendéenne
3h 20 min
Broyé du Poitou
1h 15min
Kouign-amann
2h 15min
Broyé du poitou
2h
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2j 30 menit
Gâteau de semoule
2h 45 min
Œufs au lait aux Carambar
1hod. 30min
Œufs au lait
50min
Yaourt au lait concentré
10hod. 15min