Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'eau
- 250 g de fromage de chèvre frais
- 170 g de sucre en poudre
- 50 g de lait
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 10 g de cognac
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1628 kJ / 388.4 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau de pain rassis au comté et au jambon
1h 10min
Gâteau aux peaux de banane
3 godz. 45 min
Le caribou
5min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35min
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12 godz.
Broyé du Poitou
1 Std. 15 Min
Kouign-amann
2 godz. 15 min
Croustade aux pommes
50min
Liqueur aux boules de coco
3h 15min
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Milla de potiron
1h 10min