Crème caramel, noix de coco et banane

Crème caramel, noix de coco et banane

4.2 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
6 portions

Składniki

Le caramel
  • 1 c. à soupe d'eau
  • 140 g de sucre de canne
La crème coco-bananes
  • 3 œufs
  • 100 g de sucre en poudre
  • 200 g de lait de coco
  • 300 g de lait
  • 1 gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
  • 2 bananes émincées en rondelles
  • 30 g de noix de coco râpée à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6.3 g
Kalorie 1579 kJ / 377 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 55.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...