Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- le zeste d'une orange non traitée
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de lait demi-écrémé
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de chair de melon
- 40 g d'amandes effilées, torréfiées à sec
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 770 kJ / 184 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Mousse à l'avocat
15 Min
Crème brûlée à la violette
2h 15min
Mousse aux griottes
2 Std. 30 Min
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30min
Smoothie vitaminé
10 Min
Mousse légère fraise-groseille
2h 15min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Pannacotta coco-kiwi
3u.
Carpaccio tomate-mozzarella et glace avocat-basilic
12 Std. 30 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min