Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 2 poires, coupées en gros morceaux
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 4 feuilles de brick
- 15 g de beurre fondu
- 15 g de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1659 kJ / 398 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 33.3 g
- Tłuszcz
- 27.8 g
Alternatywne przepisy
Roulés de truite fumée au fromage à tartiner et herbes aromatiques
10min
Rochers coco-chocolat
20 min
Roses des sables
45 min
Jardin de Pâques
2 godz. 25 min
Tartelette à l'avocat
45 min
Fleurs chorizo-feta
35min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40 min
Samoussas au thon
35min
Cookies aux 3 chocolats
50min
Fondant minute au chocolat
20 min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min
Tarte poire-chocolat
55min