Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café bombée de sel
La garniture
- 250 g de mozzarella, coupée en morceaux
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 200 g de brie, coupé en tranches (2 mm)
- 30 g de parmesan râpé
- 300 g de pommes Granny Smith
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 3498 kJ / 836 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 godz. 15 min
Quiche oignon, champignon et andouille
50 Min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 Std. 25 Min
Quiche aux pommes et chèvre frais
1h
Pizza quatre fromages
1h 40min
Flammekueche
1 Std. 25 Min
Pizza roulée aux champignons et aux poivrons
2 godz. 15 min
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1h
Pizza aux sardines
3h
Pizza aux poires et chèvre frais
1h 50min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min