Muffins au saumon et à l'aneth
TM5 TM6

Muffins au saumon et à l'aneth

4.6 (56 ocen)

Składniki

  • beurre doux, pour les ramequins
  • 40 g de parmesan, coupé en morceaux
  • ½ bouquet d'aneth frais, équeuté
  • 250 g de saumon fumé, coupé en morceaux
  • 2 œufs
  • 30 g de lait
  • 70 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • ¼ c. à café de poivre moulu
  • 500 g d'eau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
784 kJ / 187 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy