Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 calabacines largos cortados en rodajas de 3 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 500 g de agua
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 4 hojas de albahaca fresca
- 160 g de queso fresco (preferiblemente de cabra)
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 8 - 12 ramitas de cebollino fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 464 kJ / 111 kcal
- Białko
- 6.57 g
- Węglowodany
- 2.28 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
- Błonnik
- 1.54 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2h 15min
Berenjenas a la crema
1h
Espinacas con patatas
30 min
Acelgas en adobillo
40 min
Hojaldre de espárragos blancos en conserva y salmón con bearnesa
40 min
Berenjenas rellenas con huevo
1h
Lechuga al horno
35 min
Flanes de espárragos
45 min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30 min
Huevos en cocotte con puerros
40 min
Lasaña de calabacines y pimientos con paté de berenjenas
1 godz. 30 min
Acelgas con bechamel
50 min