
Urządzenia i Akcesoria
Magret de pato con salsa de soja y mirin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones
Składniki
-
2 magrets de pato salpimentados
-
2 dientes de ajo
-
15 g de raíz de jengibre fresca
-
200 g de zumo de naranja recién exprimido
-
50 g de miel
-
20 g de salsa de soja
-
1 - 2 pellizcos de pimienta molida
-
150 g de agua
-
50 g de mirin
-
1 naranja
-
1 cucharadita de maicena
-
1 cucharadita de semillas de sésamo tostado
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
251 kcal /
1048 kJ
Białko
25.19 g
Tłuszcz
7.87 g
Węglowodany
19.11 g
Błonnik
1.13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Blanca Navidad
20 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania