Urządzenia i Akcesoria
Sałatka Waldorf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje
Składniki
-
80 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
200 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
-
100 g selera naciowego pokrojonego na 3 cm kawałki
-
20 g majonezu
-
10 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
74 mg
Białko
8 g
Kalorie
1671 kJ /
399 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY DLA DWOJGA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sałatka ze szparagami i brązowym ryżem
50 min
Sałatka z kalafiora, pomidorów, migdałów i oliwek
35 min
Wiosenna sałatka z roszponki w sosie curry
10 min
Surówka z selera naciowego z jabłkowym sosem
10 min
Sałatka jubileuszowa Agnieszki Wieczorek
25 min
Sałatka z jarmużu z burakiem
45 min
Surowy kuskus z kalafiora (dieta raw)
20 min
Sałatka meksykańska
1 godz. 15 min
Sałatka z makaronem razowym i jabłkiem
35 min
Sałatka z serem
5 min
Sałatka z czerwonych buraków i jabłek
1 godz. 55 min
Surówka z kapusty pekińskiej
5 min