Calamarata, spigola e Pachino

Calamarata, spigola e Pachino

4.4 53 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 5 g di basilico fresco lavate e asciugate
  • 40 g di cipollotti in quarti
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 35 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
  • 40 g di Vodka
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 3 pizzichi di sale
  • 320 g di pasta fresca tipo calamarata
    320 g di pasta secca, tipo calamarata

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 416.1 kcal / 1740.9 kJ
Białko 23.5 g
Tłuszcz 12.1 g
Węglowodany 46.5 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 186.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...