
Urządzenia i Akcesoria
Linguine con scampi al limone
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate1 rametto
-
limone preferibilmente biologico, la scorza (solo la parte colorata)½
-
spicchio di aglio1
-
peperoncino rosso senza semi1
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
di scampi puliti (peso da interi 800 g circa)200 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe macinato fresco1 pizzico
-
di pasta secca tipo bavette160 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
648 kcal /
2711 kJ
Białko
27.3 g
Tłuszcz
32.9 g
Węglowodany
64.9 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
65 Przepisów
Włochy
Włochy