Penne risottate alla vodka
TM5

Penne risottate alla vodka

3.8 (37 ocen)

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di cipolla dorata in quarti
    lub 30 g di porro a pezzi
  • 30 g di burro
  • 50 g di Vodka
  • 800 g di acqua
  • 10 g di sale
  • 500 g di pasta secca tipo penne
  • 200 g di panna (30-40% di grassi)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1966 kJ / 470 kcal
Białko
12.8 g
Węglowodany
61.2 g
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy