Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de patatas harinosas peladas y cortadas en trozos medianos
- 150 g de guisantes (frescos o congelados)
- 250 g de lomos de bacalao desalado u otro pescado blanco (sin piel ni espinas)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 cucharadas de harina
- 200 g de aceite de oliva virgen extra (para freír)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 258 kJ / 62 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fingers de merluza con salsa de tomate
30 min
Nuggets de merluza
30 min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1h
Pasteles de patata y salmón fresco
40 min
Nuggets de coliflor
30 min
Hamburguesas de bacalao
30 min
Barritas de pescado y patatas
2h
Caramelos de verdura y queso
1h
Merluza con patatas
40 min
Albóndigas de pavo con mozzarella y salsa de tomate con berenjenas
35min
Tortitas de guisantes con queso feta
20 min
Muffins con pepitas de chocolate
1h