Rotolo di nasello ai gamberi
TM6 TM5 TM31

Rotolo di nasello ai gamberi

4.2 (6 ocen)

Składniki

  • 250 g di gamberi crudi interi
  • 70 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
  • 3 spicchi di aglio
  • 200 g di acqua
  • 2 filetti di pesce bianco tipo nasello (600 g circa)
  • 8 patate piccole, pelate
  • 8 asparagi verdi
  • 30 g di cipolla
  • 150 g di zucchine a pezzi
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g di latte

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1366 kJ / 327 kcal
Białko
27.3 g
Węglowodany
32.5 g
Tłuszcz
9.75 g
Błonnik
4.05 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy