Bietole con emulsione di pomodorini
TM31 TM5 TM6

Bietole con emulsione di pomodorini

4.4 (140 ocen)

Składniki

  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di pomodori ciliegino, senza pelle e semini (peso netto, vedere consiglio)
  • 4 pizzichi di sale
  • 520 g di acqua
  • 800 g di bietole, pulite e lavate (1 kg peso lordo)
  • 2 filetti di acciuga sott'olio
  • 1 spicchio di aglio

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
217 kJ / 152 kcal
Białko
3.3 g
Węglowodany
5.9 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy