Penne integrali risottate cavolfiori e noci
TM5

Penne integrali risottate cavolfiori e noci

3.6 (105 ocen)

Składniki

  • 30 g di gherigli di noci
  • 35 g di cipolla bianca
  • 50 g di speck a cubetti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di cimette di cavolfiore
  • 690 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 320 g di pasta secca, tipo penne integrali

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1853 kJ / 443 kcal
Białko
16.7 g
Węglowodany
55.7 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
9.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy