Pasta feta e pomodorini

Pasta feta e pomodorini

4.5 189 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di pomodori ciliegino in quarti
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 3 foglie di basilico fresche
  • 320 g di pasta secca corta
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 150 g di Feta a cubetti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 484.2 kcal / 2026 kJ
Białko 15.6 g
Tłuszcz 18.9 g
Węglowodany 63 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...