Urządzenia i Akcesoria
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 pezzi
Składniki
-
400 g di acqua
-
1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
-
6 uova fresche, da frigorifero
-
sale q.b.
-
pepe (opcjonalnie) a piacere
-
paprica dolce (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
7 g
Kalorie
344 kJ /
82 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 min
Fagiolini insaporiti
25 min
Pollo al limone con asparagi verdi
35 min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min
Platessa al pomodoro
30 min
Insalata di tacchino e fagiolini
45 min
Contorno di spinaci
25 min
Spinaci filanti
40 min
Salmone al cartoccio
35 min
Spinaci al burro
30 min
Petto di pollo e zucchine
50 min