Urządzenia i Akcesoria
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 pezzi
Składniki
-
400 g di acqua
-
1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
-
6 uova fresche, da frigorifero
-
sale q.b.
-
pepe (opcjonalnie) a piacere
-
paprica dolce (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
7 g
Kalorie
344 kJ /
82 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Uova strapazzate
20 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Uova sode
20 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15 min
Pollo al limone con asparagi verdi
35 min
Frittata primavera al vapore
50 min
Platessa al pomodoro
30 min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30 min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Spinaci al burro
30 min
Contorno di spinaci
25 min