
Urządzenia i Akcesoria
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di olio extravergine di oliva + q.b.20 g
-
di succo di limone spremuto fresco20 g
-
di sale + q.b.2 pizzico
-
filetti di sgombro (circa 150-200 g ciascuno)4
-
di pepe bianco macinato1 pizzico
-
foglie di menta fresca, lavate e asciugate8
-
di fagiolini verdi freschi puliti e lavati600 g
-
di acqua500 g
-
di pane8 fette
-
di aceto balsamico4 cucchiaini
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
1199.6 kcal /
5019.1 kJ
Białko
108.6 g
Tłuszcz
64.3 g
Węglowodany
40.1 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Sód
1671.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ricette per l'estate
12 Przepisów
Włochy
Włochy