Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini

Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini

4.1 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    20 g
  • di succo di limone spremuto fresco
    20 g
  • di sale + q.b.
    2 pizzico
  • filetti di sgombro (circa 150-200 g ciascuno)
    4
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • foglie di menta fresca, lavate e asciugate
    8
  • di fagiolini verdi freschi puliti e lavati
    600 g
  • di acqua
    500 g
  • di pane
    8 fette
  • di aceto balsamico
    4 cucchiaini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 1199.6 kcal / 5019.1 kJ
Białko 108.6 g
Tłuszcz 64.3 g
Węglowodany 40.1 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 17.4 g
Sód 1671.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...